Precon Food Management BV

Hygiëne en Voedselveiligheid

De basis moet goed zijn

De basis moet goed zijn, dit geldt zeker voor de hygiëne en voedselveiligheid bij bedrijven in de levensmiddelindustrie. Of het nu gaat om de voedselveiligheid van het product of de hygiëne in productie, dit is de basisvoorwaarde voor een goed product. Uw bedrijf in de voedingsmiddelenketen heeft hierin een bijzondere verantwoordelijkheid. U zorgt ervoor dat consumenten worden voorzien in hun dagelijkse behoefte aan verantwoorde, lekkere en veilige voedingsmiddelen.

Hazard Analysis and Critical Control Point system (HACCP)

Al tijdens het ontwikkelproces helpen wij u de voedselveiligheid te beoordelen via de HACCP analyse. Eerst bekijken we de gevaren in de grondstoffen en vervolgens nemen we stap voor stap het productieproces onder de loep. De vraag die wij samen met u beantwoorden is: “Kunnen wij een voedselveilig product op de markt zetten?”. De Précon experts helpen u beheersmaatregelen en monitoring op te zetten. Dit resulteert in een hygiënisch en voedselveilig product én proces.

Voedselveiligheid in de praktijk

Hoe borgen we hygiëne en voedselveiligheid dan in de praktijk? Het begint allemaal met de mensen op de werkvloer. Précon heeft een gedegen expertise in het trainen van medewerkers in voedselveiligheid. Of het nu gaat om operators of het management, wij staan voor u klaar! Daarnaast zijn wij uw partner in het uitvoeren van hygiëne-inspecties. Aan de hand van de laatste ontwikkelingen in onder andere wetgeving en kwaliteitsnormen beoordelen onze experts uw proces. Zo houdt u de hygiëne en voedselveiligheid op een hoog niveau!

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016