Precon Food Management BV

Kwaliteitsmanagement

Bij Précon zijn we ervan overtuigd dat kwaliteitsmanagement niet alleen gaat over het opzetten van een systeem om compliant te zijn aan wet- en regelgeving. Een goed kwaliteitssysteem werpt op verschillende niveaus zijn vruchten af. Op de eerste plaats zorgt het ervoor dat de risico's voor de kwaliteit en veiligheid van uw producten worden verlaagd. Door het maken van instructies en procedures worden de werkwijze en de afspraken helder en dit leidt tot minder fouten en minder kosten. In geval van calamiteiten - zoals een recall - ondersteunt het kwaliteitssysteem uw medewerkers op de te nemen acties. Daarnaast zorgt het systeem ervoor, dat u goed beslagen ten ijs komt wanneer uw onderneming door klanten of door het publiek ter verantwoording wordt geroepen. Tot slot vormt het de basis voor verbetering en beheersing van de processen.

Continu verbeteren staat hoog op de agenda

De bedrijfsvoering dient steeds effectiever en efficiënter te zijn ontworpen om kostenbesparingen te realiseren. Bij een goed doordachte procesgang stijgt de kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid. Dit alles zorgt voor een stijging van de klanttevredenheid en inkomsten. Door toepassing van de PDCA-cirkel borgt u continue verbetering. Iets waar de kwaliteitstandaarden op gebaseerd zijn.

Naast nadrukkelijke aandacht voor de efficiency en kostenbesparing is kwaliteitsmanagement in de voedingsmiddelenketen gericht op het voldoen aan eisen uit wet- en regelgeving. Daarbij staat continu verbeteren hoog op de agenda.

Précon beschikt over een team ervaren consultants en trainers die in de afgelopen jaren succesvolle projecten hebben ondersteund en begeleid. Hierbij worden, niet van elkaar losstaande, expertises gecombineerd op gebied van levensmiddelenwetgeving, levensmiddelenhygiëne of voedselveiligheid, levensmiddelentechnologie en World Class Manufacturing (WCM).

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 030 656 60 10 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016