Precon Food Management BV
vww billboard

VoedingWetWijzer

Wilt u inloggen?

Uw e-mailadres: Uw wachtwoord:

Bedrijven in de voedingsmiddelenketen zijn gebonden aan Europese en nationale wet- en regelgeving. Wijzigingen doen zich regelmatig voor. Maar hoe blijft uw bedrijf compliant, hoe blijft u op de hoogte van relevante wijzigingen? En hoe maakt u dit aantoonbaar voor klanten, certificerende en controlerende instellingen?

De VoedingWetWijzer is een online tool waarin u op basis van een profiel wekelijks op de hoogte wordt gebracht van wijzigingen in wet- en regelgeving over voeding en voedselveiligheid die in uw situatie van toepassing zijn.

De VoedingWetWijzer hanteert de volgende bronnen:

  • Europese wetgeving;
  • Nationale wetgeving;
  • Jurisprudentie;
  • Praktijkbladen.

VoedingWetWijzer is voor u via Précon Food Management beschikbaar en biedt het Compliance+ en het Compliance professional abonnement.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VoedingWetWijzer Compliance+ abonnement

Voor bedrijven die zeker willen zijn dat zij voldoen aan de wet- en regelgeving. U profiteert van de VoedingWetWijzer die u wekelijks op de hoogte brengt van wijzigingen in wet- en regelgeving op Europees en nationaal niveau. De wijzigingen zijn door onze Regulatory Affairsspecialisten reeds voor u geïnterpreteerd. Dit bespaart u kostbare tijd en voorkomt fouten die van invloed zijn op uw producten en kwaliteitszorgsysteem.

Werkwijze

Bij aanvang van het abonnement stelt u een profiel in dat de basis vormt voor het abonnement. Vervolgens ontvangt u wekelijks een overzicht met wijzigingen in wet- en regelgeving. Deze wijzigingen zijn reeds voor u geïnterpreteerd en samengevat. Zo kunt u zelf in korte tijd vaststellen welke wijzigingen in uw situatie relevant zijn en kunt u deze koppelen aan taken.
Om het overzicht te bewaren krijgt u een dashboard waarop de status van de wijzigingen zichtbaar is.
Additioneel bieden we u een compleet wetgevingsregister. Deze stelt u in staat eenvoudig en snel te zoeken in het complexe web van wet- en regelgeving.

VoedingWetWijzer Compliance Professional abonnement

Met dit abonnement wordt u volledig ontzorgd. U profiteert bovenop het Compliance+ abonnement van de kennis en expertise van een Regulatory Affairsspecialist. Wij maken voor u de vertaalslag naar concrete bedrijfsspecifieke acties. Tevens ontvangt u een periodieke rapportage van wijzigingen in wet- en regelgeving op Europees en nationaal niveau.

Werkwijze

Bij aanvang van het abonnement zal een consultant uw bedrijf bezoeken voor een intakegesprek. De intake staat in het teken van kennismaking en een analyse op grondstoffen, processen en eindproducten. Het resultaat is een bedrijfsspecifiek profiel, het fundament voor uw abonnement.

U ontvangt een wekelijks overzicht met relevante wijzigingen in wet- en regelgeving rond voeding en voedselveiligheid, gebaseerd op uw profiel. Berichten die voor uw situatie niet van belang zijn, worden door onze Regulatory Affairsspecialist direct gearchiveerd.

Aanvullend op de attenderingsservice ontvangt u twee keer per jaar een maatwerkrapportage. In deze rapportage worden de wijzigingen vertaald naar concrete acties die uw bedrijf dient te nemen om compliant te blijven aan de wet- en regelgeving. Om het overzicht te bewaren krijgt u een dashboard waarop de status van de wijzigingen en acties zichtbaar is. Bovendien kunt u gedurende de looptijd van het abonnement gebruik maken van de helpdeskfunctie van onze Regulatory Affairsspecialisten.

Een jaarlijks evaluatiegesprek waarin eventuele aanpassingen in het profiel of veranderingen in het abonnement aan bod komen, zorgt ervoor dat het abonnement blijft aansluiten op uw bedrijfsspecifieke situatie.

Tot slot, de verschillen voor u op een rijtje:

Vergelijkingstabel Compliance+ met Compliance Professional
 Compliance+Compliance Professional
Zelfstandig profiel opstellen  
Intake en profiel door Regulatory Affairsspecialist  
Wekelijkse attenderingsservice, inclusief interpretatie
Toegang tot dashboard
Maatwerkrapportage  
Toegang tot Wetgevingsregister
Helpdesk door Regulatory Affairsspecialist  
Jaarlijkse evaluatie  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016