29 april 2020

Het verleden, het heden en de toekomst van HACCP: Deel 3 herziening van het HACCP-systeem

1 april publiceerde we de eerste video over de Food Safety Bow Tie. Al snel volgde deel 2 over FSSC / ISO 22000. We presenteren nu de derde video. De video gaat over de herziening van het HACCP-systeem in de General Principles of Food Hygiene.

Twee internationale online trainingen

Binnenkort start de inschrijving voor twee internationale online trainingen. De eerste training heet “How to become a HACCP-expert” en is voor bedoeld voor al diegenen die op een professionele manier werkzaam zijn aan het verbeteren van de voedselveiligheid. Dus als jij werkt als kwaliteitsmanager, auditor of overheidsinspecteur dan is dit dé training om aan deel te nemen. De tweede training is de “Masterclass hazard- and risk management”. Deze training is bedoeld voor deelnemers die al ervaring hebben met de toepassing van HACCP en die hun kennis en vaardigheid graag verder willen ontwikkelen. Meer weten over dit onderwerp? Je kunt contact opnemen via +31 (0)30 – 65 66 010 of mail naar info@precon.group of kijk op onze expertisepagina voedselveiligheid.

Auteur

Paul Besseling
Paul Besseling

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte