Precon Food Management BV

Précon Food Consultants bvba

Précon en haar professionals

Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten te ondersteunen bij vraagstukken in de food supply chain. Ons ultieme doel is om gezamenlijk dé maatwerkoplossing te vinden die volledig bij uw organisatie past. Door het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking, bent u vervolgens in staat om volledig onafhankelijk en zelfstandig verder te opereren. Uiteraard kunt u onze kennis en expertise waar nodig ten alle tijde inschakelen.

Vacature: Consultant Food

Over Précon

Précon is een toonaangevend consultancy- en trainingsbureau dat opereert in de internationale voedingsmiddelen- en diervoederindustrie. Al 25 jaar ondersteunen wij klanten bij vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement, procesverbetering en wet- en regelgeving. Met zo’n 95 gedreven professionals in Nederland en België helpen we bedrijven nu en in de toekomst bouwen aan een efficiënte bedrijfsvoering en excellente producten. Het resultaat is duurzaam maatwerk waarmee onze klant het verschil kan maken.

De uitdaging

Als consultant bij Précon werk je voor de klant, die je optimaal ondersteunt en ontzorgt. Je werkt bij diverse bedrijven, waardoor je een schat aan ervaring opbouwt die je weer inzet bij nieuwe klantopdrachten. De projecten zijn afwisselend en veelzijdig. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen van de kwaliteitsafdeling bij de dagelijkse werkzaamheden, het implementeren van het kwaliteitsmanagementsysteem of het voorbereiden en begeleiden van externe audits en het uitvoeren van interne audits voor de klant.

Zowel intern als extern werk je nauw samen met Précon collega’s. Op de maandelijkse overlegdag krijg je de kans om met collega’s ervaringen uit te wisselen en samen trainingen te volgen.

Profiel

Functie-eisen:
 • Bachelor of Master diploma in een wetenschappelijke richting, bij voorkeur voedingsgericht, of gelijkwaardig;
 • Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitssystemen is een pluspunt;
 • Kennis van kwaliteitsstandaarden, zoals HACCP, BRC, IFS of FSSC 22000;
 • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Kennis van Frans is een pluspunt;
 • Werkgebied is Vlaanderen. Bereidheid tot reizen, je werkt vaak op locatie bij de klant;
 • In bezit van rijbewijs B.
Competenties:
 • Ondernemend en klantgericht;
 • Zelfstarter, doorzetter en teamplayer;
 • Organiseren en plannen, gericht op resultaat;
 • Sociaalvaardig, communicatief en netwerker;
 • Enthousiast en leergierig;

Waarom werken bij Précon?

Précon is een dynamische en vooruitstrevende organisatie. Er heerst een open en aangename sfeer. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die gezamenlijk naar een mooi resultaat streven. Iedere medewerker is uniek en kan met zijn of haar bijdrage het verschil maken. De functie is afwisselend en veelzijdig, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ons aanbod

Wij bieden een voltijds dienstverband (of minimaal een 80% dienstverband). Een interessant salarispakket met extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, smartphone...

Interesse

Als deze functie je aanspreekt, kan je contact opnemen met Isabelle De Boeck op telefoonnummer +32 11 26 99 07/ +32 496 55 14 59. Direct solliciteren kan ook, stuur dan je cv en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiesessies BRC Food versie 8

Het British Retail Consortium (BRC) heeft op 3 augustus 2018 de definitieve versie van de BRC Food norm versie 8 gepubliceerd. Vanaf februari 2019 zullen de eerste audits volgens deze nieuwe norm plaatsvinden.

Précon Food Consultants organiseert bijeenkomsten op verschillende locaties om u te informeren over de wijzigingen t.o.v. versie 7 en hoe u deze in uw organisatie kunt implementeren.

Klik hier voor het programma en aanmelden.

Précon en België

Vanuit ons kantoor in Bunnik (nabij Utrecht) hebben wij reeds een Belgische klantenkring opgebouwd. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons in Hasselt (2017) gevestigd. Wij beperken ons niet tot een specifieke sector, land of continent, maar stellen onze grenzen op basis van onze kennis en expertise. Ons bedrijf vindt haar oorsprong in Nederland, maar wij spreken uw taal!

Wij nodigen u van harte uit om kennis met elkaar te maken in ons kantoor te Hasselt!

Contactgegevens vestiging België

Herkenrodesingel 4/3

3500 Hasselt

België

Telefoonnummer: +32 (0)11 26 99 07

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016