Precon Food Management BV

Cedeo Erkenningen

Précon Food Management is door Cedeo erkend voor haar Bedrijfsopleidingen, maatwerk en organisatieadvies.

cedeo 31 12 2015Certificaat

Organisatieadv FC

Organisatieadvies

Onder organisatieadvies verstaat Cedeo advisering die voldoet aan de gestelde criteria van kwalitatieve en kwantitatieve aard. Om hiervoor in aanmerking te komen dienen adviesbureaus te voldoen aan nauw omschreven kwalitatieve en kwantitatieve criteria. Daarbij wordt periodiek een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder de klanten. Pas bij een score hoger dan 80% tevredenheid wordt de erkenning verlengd. Meer informatie over organisatieadvies? Aanvullende informatie over onze maatwerk bedrijfsopleidingen en het volledige trainingsaanbod leest u op de pagina training. Wilt u direct in contact komen met onze adviseurs en interim professionals, maak dan gebruik van ons contactformulier of bel +31 (0)30 656 60 10. Meer informatie over de Cedeo erkenning Organistieadvies bedrijfsopleidingen vindt u op de website van Cedeo.

 

BedrijfsMaatwerk FC

Bedrijfsopleidingen, maatwerk

Précon Food Management heeft een Cedeo erkenning voor haar maatwerk bedrijfsopleidingen. Onder maatwerk bedrijfsopleidingen verstaat Cedeo de categorie opleidingen die qua tijd, locatie, niveau en doelstellingen is afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

De stichting Cedeo bedrijfsopleidingen kent een Stichtingsbestuur dat uitsluitend bestaat uit inkopers van bedrijfsopleidingen en andere, niet aan opleidingsinstituten gelieerde onafhankelijke deskundigen. Gezamenlijk zien zij erop toe dat de aanbieders van Maatwerk bedrijfsopleidingen voldoen aan de strenge selectiecriteria die de stichting heeft opgesteld. Een Cedeo-erkenning geldt voor de periode van twee jaar.  Meer informatie over de Cedeo erkenning Maatwerk bedrijfsopleidingen vindt u op de website van Cedeo.

Meer informatie

Aanvullende informatie over onze maatwerk bedrijfsopleidingen en het volledige trainingsaanbod leest u op de pagina training. Wilt u direct in contact komen met onze trainers, maak dan gebruik van ons contactformulier of bel +31 (0)30 656 60 10.

Meer informatie kunt u vinden op: Cedeo.nl - Précon Food Management BV

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016