Precon Food Management BV

Interne auditvaardigheden (Deventer)

Beginnend op 11 september 2018

Bij Deventerweg 121, 7418 DA Deventer

info@precon-food.nl

030-6566010

Locatie: Deventer

 

  • Inleiding

    Bedrijven die streven naar het leveren van goede kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Zij beoordelen op een gestructureerde wijze of datgene wat beschreven staat in de kwaliteitssystemen daadwerkelijk overeenkomt met de praktijksituatie. Maar hoe wordt het kwaliteitssysteem op een gestructureerde wijze geaudit? Of hoe dient omgegaan te worden met tekortkomingen en weerstanden tijdens audits? Dit zijn realistische voorbeelden van veel voorkomende vragen die opkomen bij het voorbereiden, uitvoeren of afronden van een interne audit. Tijdens de training vinden de deelnemers antwoorden op deze vragen.

    Interne auditvaardigheden is een Précon blended learning training waarbij cursisten eerst kennis opdoen door het volgen van een e-learning training. Daarmee komt de groep op een gelijk kennisniveau. Vervolgens kan de trainingsbijeenkomst vooral worden gebruikt voor het oefenen van vaardigheden, iets wat bij dit onderwerp juist zo belangrijk is. Het trainen van kennis, bewustwording en gedrag is hierdoor mogelijk. Hierbij zet je elke vorm in op juist die onderdelen waar zij het meest effectief zijn.

 

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 475,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

Incompany

De training is ook zeer geschikt als incompanytraining. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

 

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016