Precon Food Management BV

Verbetermanagement

Beginnend op 18 september 2018

Bij Regulierenring 16A, 3981 LB Bunnik

info@precon-food.nl

030-6566010

 • Inleiding

  Uw bedrijf weet dat ze continu moet verbeteren om competitief te zijn. Gebruikt uw bedrijf daartoe systematisch de kracht van uw organisatie, gericht op verbetermanagement? In praktijk gaat de aandacht eerder uit naar de dagelijkse noodzakelijke activiteiten, het dichten van gaten.

  Door inzet van verbetermanagement tools kunt u problemen blijvend oplossen en voorkomen dat u opnieuw tijd moet besteden aan iets wat al opgelost had kunnen zijn. Het betrekken van medewerkers en het echt oplossen van de afwijkingen motiveert medewerkers in en buiten de verbeterteams om een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsactiviteiten. Deze bedrijfsactiviteiten bestaan uit het realiseren van dagelijkse doelen en uit het aanbrengen van verbeteringen.

  Leerdoel

  Door deel te nemen aan de workshop krijgt de deelnemer inzicht in de tools van verbetermanagement. De deelnemer weet de filosofie van verbetermanagement te doorgronden aan de hand van een aantal direct toepasbare verbetertools. De deelnemer weet na de workshop hoe de verbetertechnieken gebruikt worden om processen te verbeteren.

  Doelgroep

  De workshop is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenproducerende bedrijven, distributeurs en retailers. Specifiek voor hen die bezig zijn of gaan met verbetermanagement. De training is afgestemd op mbo+/hbo-niveau.

  De workshop is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenproducerende bedrijven, distributeurs en retailers. Specifiek voor hen die betrokken zijn bij het etiketteren van levensmiddelen, zoals labelaars, specificatiebeheerders, kwaliteitsmedewerkers, ontwerpers en marketingmedewerkers die verantwoordelijkheid dragen voor de eindproducten en hun etiketten. De training is afgestemd op MBO+/ HBO niveau.

  De training

  De eendaagse workshop is interactief en praktisch opgezet. Na afloop van de workshop ontvangen de cursisten een deelnamecertificaat.

  Tarieven

  Open Inschrijving

  Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit geeft u de mogelijkheid kennis te maken met en geïnspireerd te raken voor Verbetermanagement. Deelnemen kan voor € 525,- exclusief btw. Voor deze investering ontvangen de deelnemers naast inspiratie en kennis ook een deelnamecertificaat. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

  Incompany

  De training is ook zeer geschikt als incompanytraining. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016