Precon Food Management BV
  • Start
  • Theorie en praktijk van HACCP

Etikettering en claims (Apeldoorn)

Beginnend op 4 oktober 2018

Bij Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

info@precon-food.nl

030-6566010

Locatie: Apeldoorn

  • Inleiding

    Voedingsmiddelenproducerende bedrijven en retailorganisaties zijn verantwoordelijk voor de verstrekking van complete en juiste informatie via een etiket en andere commerciële uitingen. De wettelijke regels waaraan men zich moet houden staan vermeld in Verordening (EU) Nr. 1169/2011 'Verstrekking van voedselinformatie aan consumenten'. Onderwerpen als misleiding, benaming, ingrediëntendeclaratie, oorsprongsvermelding en voedingswaarde worden behandeld tijdens de workshop. Middels vele praktijkvoorbeelden en door zelf aan de slag te gaan, kunnen de deelnemers aan het einde van de workshop een etiket opstellen en controleren. Ook komt het onderwerp voedings- en gezondheidsclaims aan bod en leren de deelnemers antwoord te geven op de vraag "Welke claims mogen niet, maar nog belangrijker, wat is wél mogelijk op mijn product?".

 

Tarieven

Open Inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 475,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

Incompany

De training is ook zeer geschikt als incompany training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

 

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016