Precon Food Management BV

Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie

Van 30 oktober 2018 09:00 tot 30 oktober 2018 17:00

Bij Regulierenring 16, 3981 LB Bunnik, Nederland

info@precon-food.nl

030-6566010

  • Inleiding

    Bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenketen dienen beheersmaatregelen te treffen om de voedselveiligheid en voedselkwaliteit zeker te stellen. Beheersing van het microbiologische aspect vormt een cruciale factor. Het schatten van de microbiologische risico's en het treffen van adequate beheersmaatregelen, vereist kennis over de eigenschappen en levensvoorwaarden van micro-organismen. De training voorziet hierin en vult dit aan met praktijkvoorbeelden.

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 495,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

Incompany

De training is ook zeer geschikt als incompany training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.


Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016