Precon Food Management BV

HACCP TOP

Beginnend op 6 november 2018

Bij Regulierenring 16A, 3981 LB Bunnik

info@precon-food.nl

030-6566010

  • De HACCP TOP training biedt u een broodnodige update van uw HACCP-kennis. De training gaat in op de lastige onderwerpen zoals validatie en het verschil tussen HACCP en basisvoorwaardenprogramma's. Deelnemers zijn na de training in staat een validatietraject tot een succes te brengen. Ook kunnen zij uitleggen dat een hoog risico niet altijd leidt tot een CCP. De workshop is voor iedereen die zijn of haar HACCP kennis een boost wil geven.

    Inleiding

    Validatie is een lastig onderwerp. Het is aan de orde voor de afzonderlijke beheersmaatregelen, zoals een zeef of een pasteur, maar ook als er iets in het bedrijf gewijzigd wordt. Veel kwaliteitsmanagers worstelen met de vraag hoe zij een goede procedure voor validatie kunnen opzetten en hoe zij de validatie zullen oppakken als er een nieuwbouwproject op stapel staat. Het is een hele uitdaging om er voor te zorgen dat het kwaliteitssysteem de vernieuwing en verbetering ondersteunt, terwijl het systeem zich tegelijkertijd met de verandering mee ontwikkelt. Deze training biedt de tools om de uitdaging aan te gaan.

    Een ander lastig punt is het verschil tussen HACCP en de basisvoorwaarden. Na de introductie van HACCP, zo'n twintig jaar geleden, werd al snel duidelijk dat er naast CCP's ook nog andere punten met een verhoogd risico bestonden. Eerst werden zij "punten van aandacht" genoemd, later werden het "algemene beheersmaatregelen" en in ISO 22000 zijn er de "operationele basisvoorwaardenprogramma's". De IFS standaard spreekt van CP's en verwijst naar ISO 22000. De keuze of een beheersmaatregel thuis hoort in HACCP of in de basisvoorwaarden blijkt nogal lastig en wordt vaak gevoelsmatig gemaakt. De HACCP TOP training brengt uw inzicht op het hoogste niveau.

    In de training maakt u kennis met de "capaciteit" en "betrouwbaarheid" van beheersmaatregelen. Zoals u zult zien maken deze begrippen heel veel duidelijk. 

 

Tarieven

Open inschrijving

Wij organiseren deze training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele deelnemers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 525,- exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

Incompany

De training is ook zeer geschikt als incompany training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

 

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016