Precon Food Management BV

Outsourcing

Outsourcing geeft kracht

Outsourcing is een krachtig bedrijfsmiddel waarvan wereldwijd door miljoenen ondernemingen gebruik wordt gemaakt. Outsourcing bij Précon betekent dat u resultaat krijgt zonder u zorgen te hoeven maken over de prestatie die hier tegenover staat. Uw kwaliteitsmanagementsysteem blijft up-to-date, audits worden voorbereid en begeleid, klachten worden geanalyseerd, specificaties en etiketteksten worden opgesteld. Dat geeft een rustig gevoel en u kunt op volle kracht vooruit.

De voordelen van outsourcing

Expertise via outsourcing beschikbaar

Via outsourcing krijgt u toegang tot expertise die u binnen uw bedrijf niet beschikbaar is. Précon professionals zijn ervaren in hun vakgebied en direct inzetbaar. Het werkgebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en ARBO is breed. Bij kwaliteit alleen al is het speelveld te groot voor één expert. Kennis en expertise van managementsystemen en auditnormen, voedselveiligheid, gevaren en risico-analyse, internationale en Europese wet- en regelgeving  en declaratie op de verpakking is nodig. Bij Précon werken meer dan 50 professionals, ieder met een deel van deze expertise. Précon kan deze kennis bundelen en inzetten voor uw bedrijf. Als u bij Précon outsourcet heeft u beschikking over al deze expertise.

Kostenbesparing door outsourcing

U bespaart op ziekteverzuim, opleiding, vrije dagen, overleg, computer, telefoon, tijd voor coaching en begeleiding. Daarnaast komt de ingewerkte Précon professional snel tot de kern. Is de Précon professional niet thuis in een onderwerp, dan schakelt hij direct expertise van collega’s in.

Beschikbaarheid van kennis en expertise

Het kan lastig zijn een medewerker te vinden die over de juiste competenties beschikt en zich voor langere tijd wil binden aan uw bedrijf. Outsourcing biedt dan uitkomst, omdat een bedrijf op deze manier snel en tegen een betaalbare prijs over hoogwaardige expertise kan beschikken.

Flexibel capaciteitsbeheer

Met outsourcing kunt u beter inspelen op pieken en dalen in werkbelasting. Précon zorgt ervoor dat de overeengekomen resultaten worden behaald. In voorbereiding op een audit kan het nodig zijn meer tijd in te zetten. Précon schakelt dan eenvoudig mee.

Ontzorging op basis van een abonnementstarief

Outsourcing door Précon is effectief. In overleg met u worden te bereiken resultaten overeengekomen. We voeren niet alleen werkzaamheden uit, we realiseren waar nodig een blijvende verandering. Voor veranderingen hanteren we de principes van de 4F-veranderaanpak. 

Prestatiecontract

Précon sluit met u een prestatiecontract af tegen een abonnementstarief voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. Achteraf wordt u niet geconfronteerd met onvoorziene kosten, Précon realiseert gestelde doelen. Outsourcing, een aanpak zonder zorgen. 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de outsourcingsdiensten van Précon? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze accountmanagers. Zij infomeren u graag over de mogelijkheden.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016