Precon Food Management BV

Gebruikt door ons

Bij onze organisatie zijn een aantal systemen in gebruik, zoals SIM, TraceOne en PS in Foodservice. Ondanks het eenduidige doel van al deze systemen, namelijk het beheren van de productgegevens, verschillen de systeem in opbouw en methodiek.

Précon heeft in de afgelopen jaren diverse retailers ondersteund bij de ontwerp- en implementatiefase van onder meer het vroegere Foodscore en het huidige SIM systeem om te voldoen aan voor hen specifieke eisen. Deze verschillende eisen resulteren in diverse protocollen, waarmee de verschillende retailers werken. Daarmee worden verschillende praktische interpretaties van de wetgeving gehanteerd. Voor een snelle en efficiënte verwerking van productgegevens is ruime ervaring met de diverse protocollen en het werken in deze systemen dan ook nodig. Précon heeft deze jarenlange ervaring.

IMG

Om de specificaties voor onze klanten te beheren, maken de professionals van Précon dagelijks gebruik van deze systemen, waarin recepturen, ingrediëntendeclaraties, allergenen, voedingswaarden, maar ook microbiologische, verpakkings- en logistieke gegevens worden vastgelegd.

Précon is niet alleen een frequente gebruiker van de genoemde systemen, maar heeft ook de inhoudelijke kennis en ervaring om deze of soortgelijke systemen te introduceren bij uw organisatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016