Precon Food Management BV

Cursus allergenen in de horeca (e-learning)

Cursus allergenen in de horeca (e-learning)

Sinds 2014 zijn horecabedrijven verplicht aan gasten allergeneninformatie te verstrekken wanneer zij daarom vragen. Veel medewerkers van horecabedrijven zijn niet goed bekend met voedselallergieën en de aanwezigheid van allergenen in het voedsel en de gerechten die zij aanbieden.

De e-learning training “Allergenen in de horeca” maakt horecamedewerkers beter bekend met allergenen. Ze weten hoe een besmetting kan ontstaan, hoe deze kan worden voorkomen, wat de wettelijke informatieverplichting betekent en welke rol zij daarin hebben.

Deze online training is geschikt voor iedereen die in de horeca werkt; ondernemers, restaurantmanagers, bedienend personeel, koks, (sous)chefs en overig keukenpersoneel.

Onderwerpen allergenen e-learning

  • Wat is een voedselallergie?
  • Verschillende soorten allergenen
  • Allergenenbesmetting voorkomen
  • Bedrijfsmaatregelen
  • Allergenen en wetgeving
  • Toetsing*

*Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat.

Prijs allergenen e-learning

€30,- exclusief BTW

Opleidingsniveau allergenen e-learning

LBO/VMBO/MBO

Talen allergenen e-learning

nederlands, nederland, nederlandstalig

Geïnteresseerd in de training?

Inschrijfformulier

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016