Precon Food Management BV

Cursus Interne auditvaardigheden ( Klassikaal / In Company / Blended / E-learning )

Cursus Interne auditvaardigheden ( Klassikaal / In Company / Blended / E-learning )

Inleiding

Bedrijven die streven naar het leveren van goede kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Zij beoordelen op een gestructureerde wijze of datgene wat beschreven staat in de kwaliteitssystemen daadwerkelijk overeenkomt met de praktijksituatie. Maar hoe wordt het kwaliteitssysteem op een gestructureerde wijze geaudit? Of hoe dient omgegaan te worden met tekortkomingen en weerstanden tijdens audits? Dit zijn realistische voorbeelden van veel voorkomende vragen die opkomen bij het voorbereiden, uitvoeren of afronden van een interne audit. Tijdens de training vinden de deelnemers antwoorden op deze vragen.

Interne auditvaardigheden is een Précon blended learning training waarbij cursisten eerst kennis opdoen door het volgen van een e-learning training. Daarmee komt de groep op een gelijk kennisniveau. Vervolgens kan de trainingsbijeenkomst vooral worden gebruikt voor het oefenen van vaardigheden, iets wat bij dit onderwerp juist zo belangrijk is. Het trainen van kennis, bewustwording en gedrag is hierdoor mogelijk. Hierbij zet je elke vorm in op juist die onderdelen waar zij het meest effectief zijn.

Leerdoel

Leerdoel

Tijdens de interactieve training staat ervarend leren centraal. De deelnemers leren op een objectieve manier gegevens te verzamelen, te interpreteren en te rapporteren. Zij krijgen praktische kennis en handvatten aangereikt ten behoeve van de voorbereiding, uitvoering, afronding en nazorg van een interne audit. Tevens zal uitgebreid aandacht worden besteed aan auditvaardigheden door het oefenen van cases en het spelen van rollenspellen.

Doelgroep

Doelgroep

De training is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij de interne audits, zoals productiemedewerkers, kwaliteitsfunctionarissen en leidinggevenden. De training is afgestemd op mbo-/hbo-niveau.

De training

De training

Voorafgaande aan de trainingsbijeenkomst ontvangen de deelnemers een persoonlijke inlogcode voor het volgen van de online e-learning training Interne Auditvaardigheden. Deze training kan gevolgd worden op eigen tempo en op ieder gewenst moment.

Tijdens de klassikale trainingsdag staat ervarend leren centraal. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • De theorie en achtergronden van auditeren;
  • De basisvaardigheden communicatie;
  • De rol van de auditor;
  • Het voorbereiden van een interne audit;
  • Het afnemen van audit interviews;
  • Het rapporteren van een audit;
  • Het afronden van een audit.

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 475,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

In-company

De training is ook zeer geschikt als in-company training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016