Precon Food Management BV

Cursus Introductie voedselveiligheid (HACCP) (e-learning)

Cursus Introductie voedselveiligheid (HACCP) (e-learning)

Voedselveilig werken op de werkvloer is de basis van productkwaliteit en een absolute must voor elk voedingsmiddelenbedrijf. Wilt u dat uw medewerkers meer kennis hebben van voedselveilig en hygiënisch handelen? Wilt u werken aan hun bewustwording? Deze basistraining bevat de belangrijkste principes van voedselveilig werken en HACCP voor de werkvloer.

De online training is zeer geschikt voor medewerkers die operationeel in de levensmiddelenindustrie (gaan) werken. De cursist snapt hoe zijn handelen op de werkvloer van invloed is op de voedselveiligheid van producten. Hij wordt zich bewust van de risico’s en door het aanreiken van praktische voorbeelden die direct met het eigen werkproces te maken hebben. Hierdoor kan de cursist de vertaalslag maken naar de eigen praktijk.

Onderwerpen HACCP e-learning

  • Waarom voedselveilig werken?
  • Onveilige voedingsmiddelen
  • Wat zijn micro organismen?
  • Allergenen
  • HACCP
  • Persoonlijke hygiëne
  • Bedrijfshygiëne
  • Toetsing*

*Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat.

Prijs HACCP e-learning

€55,- exclusief BTW

Opleidingsniveau HACCP e-learning

LBO/VMBO/MBO

Talen HACCP e-learning

nederlands, nederland, nederlandstaligengels, engelstaligduits, duitstaligpools, poolstaligfrans, franstalig

Geïnteresseerd in de training?

Inschrijfformulier

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016