Precon Food Management BV

Cursus omgaan met allergenen (e-learning)

Cursus omgaan met allergenen (e-learning)

Allergenenbesmetting is een moeilijk te bevatten concept voor veel medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Deels doordat het vaak onzichtbaar is en deels doordat de gevolgen van een besmetting soms wel optreden en soms niet. De ene consument kan wel allergisch zijn voor een ingrediënt en een ander niet.

Deze online training maakt de cursist bekender met voedselallergieën. De cursist begrijpt hoe verkeerde handelswijzen in productie en vervoer kunnen leiden tot allergenenbesmettingen. De rol van de productiemedewerker op de werkvloer komt nadrukkelijk naar voren. Hierdoor leert de cursist hoe hij zelf kan bijdragen aan het voorkomen van een allergenenbesmetting.

De online training is geschikt voor medewerkers die in voedingsmiddelen, producerende, transporterende of verhandelende bedrijven werkzaam zijn en mogelijk in aanraking komen met allergenen.

Onderwerpen allergenen e-learning

  • Voedselallergie
  • Welke allergenen zijn er?
  • Allergenen in voedsel
  • Rol van de medewerker
  • Hoe kan een allergenen besmetting ontstaan
  • Toetsing*

*Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat.

Prijs allergenen e-learning

€35,- exclusief BTW

Opleidingsniveau allergenen e-learning

LBO/VMBO/MBO

Talen allergenen e-learning

nederlands, nederland, nederlandstaligengels, engelstaligpools, poolstalig

Geïnteresseerd in de training?

Inschrijfformulier

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016