Precon Food Management BV

Cursus voedselveilig werken in de catering(e-learning)

Cursus voedselveilig werken in de catering(e-learning)

Het werken met en bereiden van gerechten in de catering betekent veelvuldig contact met verschillende producten. Dit werk kent haar eigen risico’s met betrekking tot voedselveiligheid en vraagt om voortdurende aandacht van de betrokkenen voor hygiëne en juiste werkwijze. Onvoldoende aandacht voor hygiënisch werken kan direct zichtbaar zijn in de vorm van vervroegd bederf of een allergische reactie door een product.

Deze online basistraining biedt inzicht in de belangrijkste principes van voedselveiligheid en HACCP in de catering. Aan de hand van praktische voorbeelden en het werkproces in de bereiding van gerechten raakt de cursist op toegankelijke wijze bekend met de beste manier van werken waarmee het risico op besmettingen wordt geminimaliseerd.

De online training is geschikt voor iedereen die in de catering werkt en met eten en drinken in aanraking komt.

Onderwerpen catering e-learning

  • Voedselveiligheid en HACCP
  • Persoonlijke hygïene
  • Micro-organismen
  • Besmettingen
  • Allergenen
  • Bereiding en uitgifte
  • Afwas
  • Toetsing*

*Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat.

Prijs catering e-learning

€55,- exclusief BTW

Opleidingsniveau catering e-learning

LBO/MBO

Talen catering e-learning

nederlands, nederland, nederlandstaligengels, engelstalig

Geïnteresseerd in de training?

Inschrijfformulier

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016