Precon Food Management BV

Cursus BRC Food versie 7 ( Klassikaal / In Company )

Cursus BRC Food versie 7 ( Klassikaal / In Company )

De BRC Global Standard for Food Safety is ontwikkeld in 1998 door Engelse retailers en sinds die tijd al meerdere malen aangepast naar de nieuwste inzichten op gebied van voedselveiligheid. Dit is zichtbaar in de eisen die gesteld worden aan het HACCP-systeem, het kwaliteitsmanagementsysteem en het basisvoorwaarden programma. Het gebruik van de BRC standaard helpt om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en om voedselveilige producten te produceren. Sinds juli 2015 is BRC versie 7 van kracht.

Leerdoel

Leerdoel

De deelnemers kennen de achtergrond, de inhoud en de toepassing van BRC. Tevens wordt BRC in een breder perspectief geplaatst door deze te vergelijken met andere normen en ontwikkelingen.

Doelgroep

Doelgroep

De training is bestemd voor Kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsmanagers, leidinggevenden en andere personen die zich bezighouden met het toepassen van kwaliteitsnormen. 

De training is afgestemd op MBO- en HBO niveau.

De training

De training

Voedingsmiddelen producerende bedrijven die gecertificeerd zijn tegen de BRC Food standaard moeten sinds 1 juli 2015 voldoen aan de BRC Food versie 7.

De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de huidige versie zijn de nieuwe boordelingssystematiek en de nadruk op integriteit en productauthenticiteit, welke door de gehele norm als onderdeel zijn opgenomen. Daarnaast zijn nieuwe hoofdstukken toegevoegd die betrekking hebben op:

  • Klantgerichtheid en communicatie van klanteisen;
  • Etikettering en verpakkingscontrole;
  • Product authenticiteit, rechtsgeldigheid en claims

In de training wordt u geïnformeerd over de impact van BRC Food versie 7 op uw kwaliteitssysteem. De training gaat tevens in op nieuwste inzichten en praktische toepassing. Zo heeft u voldoende kennis opgedaan om de wijzigingen te implementeren. In de nieuwe BRC Food versie 7 en overige GFSI erkende standaarden komen additionele eisen met betrekking tot voedselfraude en integriteit.

Maatwerk

Het is tevens goed mogelijk om deze training op maat te maken voor uw specifieke bedrijfssituatie.

Tarieven

Tarieven

In-company

Neemt u contact met ons op via het onderstaande contactformulier voor het in-company verzorgen van deze training. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Open Inschrijving

De prijs per cursist bedraagt € 250,00 (exclusief BTW). Klik hier voor ons aanbod Open Inschrijvingen

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016