Precon Food Management BV

Inspiratiemiddag Duurzame inzetbaarheid in de levensmiddelenindustrie

Inspiratiemiddag Duurzame inzetbaarheid in de levensmiddelenindustrie

"Optimaal presterende medewerkers zijn inzetbaar, gezond, gelukkig, gemotiveerd, bekwaam en bovenal effectief. Dat doen we even….toch?"

De wereld om ons heen verandert continu, steeds sneller. De levensmiddelenindustrie is genoodzaakt om vooruit, 'naar buiten te kijken'. Technologieën en maatschappelijke verwachtingen volgen elkaar in hoog tempo op. De wetenschap is hier duidelijk over: continu ontwikkelen en innoveren is geen keuze, maar een must. Verandering in vereiste kennis, competenties, fysieke veiligheid, psychische arbeidsbelasting en cultuur zijn een logisch gevolg. Duurzame inzetbaarheid gaat hierover. Dit is kortweg: het effectief, gezond en veilig inzetten van medewerkers in de toekomst. Zoek en ontvang uw antwoorden tijdens een inspirerende middag met andere eindverantwoordelijken, aan de hand van een uitdagende spelvorm.

Leerdoel

Leerdoel

De kracht van de bijeenkomst is dat we dit complexe thema vereenvoudigen. Na een interactieve sessie met vakgenoten weet u waar de kansen en mogelijkheden voor uw organisatie liggen en heeft u een concreet idee over de wijze hoe u hier in de toekomst mee bezig wilt zijn.

Doelgroep

Doelgroep

Deze middag is bestemd voor MT-leden, HR managers, Operations managers, SHE managers en QA managers, die grip willen houden op de prestaties en inzetbaarheid van medewerkers.

De training

De inspiratiemiddag

Wij geloven in kleine informele workshops waarbij interactie, veel persoonlijke gesprekken en een goede dialoog centraal staan.

Programma:

13:30 Ontvangst met koffie en thee

14:00 Start spelvorm

17:00 Afronding

Tarieven

Tarieven

De prijs voor deelname aan deze inspiratiemiddag bedraagt € 295,00 per deelnemer (exclusief btw).

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016