Precon Food Management BV

Cursus Food defense ( Klassikaal / In Company )

Cursus Food defense ( Klassikaal / In Company )

Waarom Food Defense training?

Checklists zijn niet voldoende. De nieuwste versies van kwaliteitstandaarden zoals BRC-food, IFS Food, en ook FSSC 22000 eisen meer! De beheersmaatregelen moeten worden onderbouwd met een risicoanalyse Hoog tijd om u de kans te geven om zich te verdiepen in principes en achtergronden van een Food Defense risicoanalyse. Tijdens deze interactieve training bieden we u daartoe een handreiking. Daarnaast behandelen we kort de andere onderdelen van uw Food Defense plan.

Praktische informatie

Heeft u interesse om deel te nemen aan de training? U bent van harte welkom op ons kantoor te Bunnik. De training start om 13:00 uur en zal naar verwachting eindigen rond 16:00 uur.

Leerdoel

Doelgroep

De training

De training

De training voorziet in kennis en achtergronden van Food Defense. Daarnaast krijgt u praktische handvatten aangereikt waarmee u direct aan de slag kunt gaan. Tijdens de training wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de gevaren- en risicoanalyse die de bekende internationale normen verplicht stellen.

De onderwerpen die tijdens de training behandeld worden zijn:

  • Daderprofielen; welk soort daders en daden kunt u verwachten in de levensmiddelenindustrie?
  • Risicoanalyse; welke methodiek is het meest geschikt om tot de meest risicovolle daderscenario's te komen?
  • Beheersmaatregelen; welke maatregelen zijn er mogelijk? Welke daarvan moet u kiezen?
  • Food Defense plan; wat moet zeker anders dan in een HACCP plan?

Kortom, aan het einde van deze training heeft u voldoende ingrediënten om uw eigen Food Defense plan te kunnen schrijven. U kunt minors voorkomen en beschikt over een plan voor de continuïteit van uw bedrijf!

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 295,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen.

In-company

De training is ook zeer geschikt als in-company training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016