Precon Food Management BV

Cursus IFS Food versie 7 ( Klassikaal / In Company )

Cursus IFS Food versie 7 ( Klassikaal / In Company )

Begin 2018 wordt de IFS Food Standard, versie 7 verwacht. Naar aanleiding van deze wijziging organiseert Précon een kennismiddag IFS versie 7.

Begin 2017 wordt de IFS Food Standard, versie 7 verwacht. Naar aanleiding van deze wijziging organiseert Précon een kennismiddag IFS versie 7. 

Leerdoel

Leerdoel

In deze interactieve kennismiddag krijgen de deelnemers kennis aangereikt over de wijzigingen in de IFS Food standaard, versie 7. Tijdens deze middag gaan we met elkaar de gevolgen van deze wijzigingen voor de praktijksituatie bespreken. Tevens is er gelegenheid om met vakgenoten te sparren over mogelijke oplossingen en ideeën voor een effectieve implementatie in de eigen praktijksituatie.

Doelgroep

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor bedrijven die reeds in het bezit zijn van een IFS Food certificaat of overwegen te certificeren. Deelnemers aan deze kennismiddag zijn personen die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, implementeren en onderhouden van de kwaliteitsstandaarden, zoals kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers en assistent bedrijfsleiders. De workshop wordt aangeboden op MBO/HBO-niveau.

De training

De kennismiddag

In een tijdsbestek van ongeveer vier uur zullen de veranderingen in de IFS Food, versie 7 ten opzichte van de vorige versie aan bod komen. De exacte invulling van de middag volgt zodra de wijzigingen bekend zijn.

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de workshop op basis van het open inschrijving principe. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 295,00. Voor deze investering krijgen de deelnemers het trainingsmateriaal en een deelnamecertificaat.

In-company

Dit programma is bij uitstek geschikt als in-company kennismiddag. Neemt u contact met ons op voor een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016