Precon Food Management BV

Cursus / Introductietraining Voedselveiligheid (HACCP) ( Klassikaal / In Company )

Cursus / Introductietraining Voedselveiligheid (HACCP) ( Klassikaal / In Company )

Hygiënisch werken vormt de basis voor het veilig produceren van voedingsmiddelen. Hierdoor worden steeds hogere eisen gesteld aan de kennis en inzet van medewerkers die betrokken zijn bij het productieproces. Het blijkt dat medewerkers die zich bewust zijn van het belang van voedingsmiddelenhygiëne bereid zijn een actieve bijdrage te leveren aan hygiëne orde en netheid op de werkvloer, zoals het voorkomen van voedingsmiddelenbesmettingen. De training voorziet in kennis, antwoorden ten aanzien van de basisprincipes van microbiologie, reiniging en desinfectie, persoonlijk gedrag en hygiëne en de achtergronden van het kwaliteitszorgsysteem

Leerdoel

Leerdoel

Tijdens de training krijgen de deelnemers kennis aangereikt over voedselveilig en hygiënisch werken. Leren zij over het nut en de noodzaak van hygiëne, orde en netheid. En zal uitgebreid aandacht besteed worden aan de wijze waarop zij een actieve bijdrage kunnen leveren aan het voedselveilig produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingsmiddelen.

Doelgroep

Doelgroep

Deze training bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenproducerende bedrijven die betrokken zijn bij de productie van voedingsmiddelen, zoals productiemedewerkers, kwaliteitsmedewerkers en logistieke medewerkers. De training is afgestemd op LBO-/MBO-niveau

De training

De training

De eendaagse training is interactief en praktisch opgezet. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Voedselveiligheid, hygiëne, orde en netheid;
  • Kwaliteit, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000;
  • Besmettingen van voedingsmiddelen: fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen;
  • Allergenen;
  • Micro-organismen;
  • Persoonlijke gedrag- en hygiëne regels;
  • Hygiënisch werken in de praktijk.

 

De Sdu Praktijkgids Gevaren- en risicoanalyse is een uitstekende aanvulling op het cursusmateriaal. Een exemplaar kost € 47,50 en kan besteld worden via het aanmeldingsformulier op onze website.

Bijzonderheden

  • Het trainingboek is beschikbaar in de talen Duits, Engels, Frans, Pools, Portugees, Arabisch en Turks.

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 225,- exclusief btw. Voor deze investering krijgen de deelnemers het trainingsmateriaal en een deelnamecertificaat. Bovendien serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

In-company

De training is bij uitstek geschikt als in-company training. Neemt u contact met ons op voor een voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016