Precon Food Management BV

Introductietraining voedselveiligheid (HACCP) (klassikaal)

Introductietraining voedselveiligheid (HACCP) (klassikaal)

Hygiënisch werken vormt de basis voor het veilig produceren van voedingsmiddelen. Hierdoor worden steeds hogere eisen gesteld aan de kennis en inzet van medewerkers die betrokken zijn bij het productieproces. Het blijkt dat medewerkers die zich bewust zijn van het belang van voedingsmiddelenhygiëne bereid zijn een actieve bijdrage te leveren aan hygiëne orde en netheid op de werkvloer, zoals het voorkomen van voedingsmiddelenbesmettingen. De training voorziet in kennis, antwoorden ten aanzien van de basisprincipes van microbiologie, reiniging en desinfectie, persoonlijk gedrag en hygiëne en de achtergronden van het kwaliteitszorgsysteem

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016