Precon Food Management BV

Cursus Leveranciersaudits ( Klassikaal / In Company )

Cursus Leveranciersaudits ( Klassikaal / In Company )

Inleiding

Bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit zijn continu bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Een onderdeel hiervan is de inkoop van veilige, kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en diensten bij betrouwbare leveranciers. Ook vanuit de NVWA kan worden gevraagd om een aantoonbare verificatie van de beheersing van de CCP's in grondstoffen bij een leverancier. Verificatie van afspraken op papier, door middel van een leveranciersaudit, is een nuttig instrument bij de borging van kwaliteits- en voedselveiligheidsgevaren. Tijdens de training leren de deelnemers op een correcte manier een leveranciersbeoordeling uitvoeren.

Leerdoel

Leerdoel

De deelnemers leren op een objectieve manier gegevens te verzamelen, te interpreteren en te rapporteren. Zij krijgen praktische kennis en handvatten aangereikt ten behoeve van de voorbereiding, uitvoering en afronding van een leveranciersbeoordeling. Tevens zal uitgebreid aandacht worden besteed aan auditvaardigheden door het oefenen van cases en het spelen van rollenspellen.

Doelgroep

Doelgroep

De training is bedoeld voor bedrijven die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit en dan specifiek voor (on)ervaren medewerkers die betrokken zijn bij leveranciersbeoordelingen, zoals kwaliteitsfunctionarissen, inkopers en leidinggevenden. De training is afgestemd op mbo-/hbo-niveau.

De training

De training

Tijdens de eendaagse training staat ervarend leren centraal. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • De theorie en achtergronden van auditeren;
  • De basisvaardigheden communicatie;
  • De rol van de auditor;
  • Het voorbereiden van een audit;
  • Het afnemen van audit-interviews;
  • Het rapporteren van een audit;
  • Het afronden van een audit.

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 475,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen. Tijdens de klassikale training serveren wij tussen de middag een heerlijke lunch.

In-company

De training is ook zeer geschikt als in-company training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016