Precon Food Management BV

Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie (klassikaal)

Microbiologie voor de voedingsmiddelenindustrie (klassikaal)

Inleiding

Bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenketen dienen beheersmaatregelen te treffen om de voedselveiligheid en voedselkwaliteit zeker te stellen. Beheersing van het microbiologische aspect vormt een cruciale factor. Het schatten van de microbiologische risico's en het treffen van adequate beheersmaatregelen, vereist kennis over de eigenschappen en levensvoorwaarden van micro-organismen. De training voorziet hierin en vult dit aan met praktijkvoorbeelden.

Contactformulier

Contact

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016