Precon Food Management BV

Cursus Onderhoudstechnicus HACCP (ISO 17024) ( Klassikaal / In Company )

Cursus Onderhoudstechnicus HACCP (ISO 17024) ( Klassikaal / In Company )

De training "Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici" maakt de deelnemers bewust van het belang van voedselveiligheid en hygiëne. De deelnemers leren op welke wijze besmettingen tijdens de werkuitvoering kunnen worden voorkomen. De training is bestemd voor onderhoudstechnici die werkzaam zijn bij voedingsmiddelenproducerende bedrijven.

Onderhoudstechnici zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden actief op verschillende afdelingen in voedings-middelen producerende bedrijven. Zij kunnen een reëel risico voor de voedselveiligheid veroorzaken. Bijvoorbeeld wanneer gereedschap of machine-onderdelen in de productstroom terechtkomen. De training maakt deelnemers bewust van de wijze waarop zij besmetting van voedingsmiddelen tijdens de uitvoering van werkzaamheden kunnen voorkomen.

Leerdoel

Leerdoel

Tijdens de interactieve training van Précon Food Management zullen de deelnemers kennis aangereikt krijgen over voedselveiligheid, hygiëne, orde en netheid. Tevens leren zij op welke wijze een bijdrage geleverd kan worden aan de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen in de eigen praktijksituatie.

Doelgroep

Doelgroep

De training is bedoeld voor voedingsmiddelenproducerende bedrijven en contractors die technische werkzaamheden uitvoeren in opdracht van voedingsmiddelenproducerende bedrijven. En dan specifiek voor onder-houdstechnici die werkzaamheden verrichten in productieomgevingen, zoals: werktuigbouwkundigen, bouwkundigen, elektro- en installatiemonteurs.

De training

De training

De training "Voedselveilig werken voor onderhoudstechnici" bestaat uit twee aaneengesloten dagdelen en voorziet in kennis, antwoorden, oplossingen en tips ten aanzien van:

  • De belangrijkste achtergronden van voedselveiligheid en HACCP;
  • De regels voor goede persoonlijke hygiëne en goede bedrijfshygiëne;
  • De werkzaamheden van de onderhouds-technicus;
  • De vier typen besmettingen (allergenen, microbiologisch, chemisch en fysisch);
  • De wijze waarop je als onderhoudstechnicus besmettingen kan voorkomen;
  • De aandachtspunten tijdens constructie, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ten aanzien van voedselveiligheid.

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

De open ischrijvingen zijn gepland. Bekijk de trainingskalender voor de actuele data. 

In-company

Neemt u contact met ons op voor het incompany verzorgen van deze training. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016