Precon Food Management BV

Preventiemedewerker in de levensmiddelenindustrie (klassikaal)

Preventiemedewerker in de levensmiddelenindustrie (klassikaal)

Inleiding

Hoe zorg ik voor meer aandacht voor veiligheid en arbeidsomstandigheden op de werkvloer? Waar heeft veiligheid een spanningsveld met voedselveiligheid?

Goed werkgeverschap betekent (pro)actief werken aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarnaast is deze verantwoordelijkheid ook een wettelijke verplichting. Ook uw bedrijf kiest ervoor preventiemedewerkers aan te stellen. Dit zijn medewerkers die de werkgever bijstaan in de dagelijkse zorg voor veilige en goede arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Zij ondersteunen hun collega’s bij het werken volgens veiligheidsvoorschriften en geven hen zo nodig voorlichting en instructie. Maar wat betekent dit nu in de praktijk?

Précon biedt u een ééndaagse training waarin u aan de slag gaat met uw rol als (toekomstige) preventiemedewerker. De training staat stil bij essentiële basiskennis. Vervolgens zult u deze kennis toepassen in casussen, gericht op uw praktijk. U krijgt daardoor direct zicht op risico’s en verbeterpunten voor uw organisatie.

Na afloop van de training heeft u een persoonlijk actieplan uitgewerkt waarmee u de volgende dag direct aan de slag kunt.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016