Precon Food Management BV

Principes en achtergronden van HACCP (blended)

Inleiding

Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is het prettig om een goed overzicht te hebben van de verschillende stappen van HACCP. Om grip te krijgen op de praktijk is het heel goed om oefeningen te doen die laten zien welke kanten je op kunt met een gevarenanalyse. Natuurlijk is de praktische uitvoering daarbij van groot belang. Het blended trainingstraject ‘Principes en Achtergronden van HACCP’ geeft je de meest up-to-date kennis over gevaren- en risicoanalyses. De praktische oefeningen geven je genoeg bagage om met de juiste kennis en vaardigheden aan te schuiven bij het HACCP-team.

De training bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een e-learning training waarin de HACCP-stappen en bijbehorende theorie worden behandeld. Het tweede deel is een klassikale training waarin de inhoud van de e-learning training door middel van een aantal praktijkcases wordt toegepast en verder uitgediept. Door deze klassikale opzet kun je ook leren van de inzichten en ervaringen van de andere deelnemers.

In de training maak je kennis met de Food-Safety-Bow-Tie, een overzichtelijk schema dat een uniek en verhelderend beeld geeft van de mogelijke oorzaken en gevolgen van onveilige voeding. De training is daardoor niet alleen interessant als opstapcursus; ook de doorgewinterde kwaliteitsmanager krijgt weer eens een frisse blik op HACCP. En natuurlijk heb je met deze training aantoonbaar voldaan aan de opleidingseisen in de Europese Verordening 852/2004, de FSSC 22000 en de IFS- en de BRC-standaard.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016