Precon Food Management BV

Theorie en praktijk van HACCP (blended)

Inleiding

Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is het prettig om een goed overzicht te hebben van de verschillende stappen van HACCP. Om grip te krijgen op de praktijk is het heel goed om oefeningen te doen die laten zien welke kanten je op kunt met een gevarenanalyse. Natuurlijk is de praktische uitvoering daarbij van groot belang. Het blended trainingstraject ‘Theorie en Praktijk van HACCP’ geeft je de meest up-to-date kennis over gevaren- en risicoanalyses. De praktische oefeningen geven je genoeg bagage om met de juiste kennis en vaardigheden aan te schuiven bij het HACCP-team.

De training bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een e-learning training waarin de HACCP-stappen en bijbehorende theorie worden behandeld. Het tweede deel is een driedaagse klassikale training waarin wordt geoefend met behulp van cases en opdrachten met de verschillende onderdelen van de gevarenanalyse. Door deze oefeningen zorgen we ervoor dat kennis en vaardigheid gelijktijdig en evenwichtig worden ontwikkeld.

In de training maak je kennis met de Food-Safety-Bow-Tie, een overzichtelijk schema dat een uniek en verhelderend beeld geeft van de mogelijke oorzaken en gevolgen van onveilige voeding. De training is daardoor niet alleen interessant als opstapcursus; ook de doorgewinterde kwaliteitsmanager krijgt weer eens een frisse blik op HACCP. En natuurlijk heb je met deze training aantoonbaar voldaan aan de opleidingseisen in de Europese Verordening 852/2004, de FSSC 22000 en de IFS- en de BRC-standaard.

De training ‘Theorie en Praktijk van HACCP’ is voor een belangrijk deel gebaseerd op de eendaagse training ‘Principes en Achtergronden van HACCP’. In de training ‘Theorie en Praktijk van HACCP’ worden meer praktijkoefeningen gedaan en er is meer ruimte om in te gaan op uw bedrijfsspecifieke situatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016