Precon Food Management BV

Cursus Werkplekorganisatie (de 5-S methode) ( Klassikaal / In Company )

Cursus Werkplekorganisatie (de 5-S methode) ( Klassikaal / In Company )

Bent u ervan overtuigd, dat uw productie en kantooromgeving veel opgeruimder kan, maar u zoekt tevergeefs naar oplossingen. Worden te veel onnodige fouten gemaakt in uw bedrijf, die mogelijk te wijten zijn aan onvoldoende structuur op de werkplek? Of is het telkens weer een strijd om voor een externe audit de productielocatie op te ruimen om vervolgens een dag na de externe audit weer in de rommel te zitten? Zijn bovenstaande situaties herkenbaar, dan is deze training wat u zoekt.

Leerdoel

Leerdoel

Tijdens de training leren de deelnemers een aanpak voor werkplekorganisatie te ontwerpen. Bovendien krijgen zij praktische handvatten aangereikt die hen in staat stellen het in de praktijksituatie te implementeren. Na afloop van de training kunnen de deelnemers de boodschap van orde en netheid op de werkplek op een heldere manier uitdragen naar collega's.

Doelgroep

Doelgroep

De training is bedoeld voor bedrijven die streven naar continue verbetering, zoals het reduceren van fouten als gevolg van een ongeordende werkplek als het verhogen van de output door een gestructureerde werkplek. En dan in het bijzonder voor medewerkers die zich met hygiëne, orde en netheid op de werkplek bezig (gaan) houden. De training is afgestemd op MBO-niveau.

De training

De training

De eendaagse training werkplekorganisatie (5S) besteed uitgebreid aandacht aan de 5S –en:

  • S: scheiden;
  • S: schikken;
  • S: schoonmaken;
  • S: standaardiseren;
  • S: standhouden (discipline).

Tarieven

Tarieven

Open inschrijving

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 450,- exclusief btw. Voor deze investering krijgen de deelnemers het trainingsmateriaal en een deelnamecertificaat.

In company

De training is bij uitstek geschikt als in-company training. Neemt u contact met ons op via het onderstaande contactformulier voor het in-company verzorgen van deze training. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016