Precon Food Management BV

Cursus Etikettering en claims

Cursus Etikettering en claims

Inleiding

Voedingsmiddelenproducerende bedrijven en retailorganisaties zijn verantwoordelijk voor de verstrekking van complete en juiste informatie via een etiket en andere commerciële uitingen. De wettelijke regels waaraan men zich moet houden staan vermeld in Verordening (EU) Nr. 1169/2011 'Verstrekking van voedselinformatie aan consumenten'. Onderwerpen als misleiding, benaming, ingrediëntendeclaratie, oorsprongsvermelding en voedingswaarde worden behandeld tijdens de workshop. Middels vele praktijkvoorbeelden en door zelf aan de slag te gaan, kunnen de deelnemers aan het einde van de workshop een etiket opstellen en controleren. Ook komt het onderwerp voedings- en gezondheidsclaims aan bod en leren de deelnemers antwoord te geven op de vraag "Welke claims mogen niet, maar nog belangrijker, wat is wél mogelijk op mijn product?".

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016