Precon Food Management BV

Cursus Product authenticiteit en voedselfraude ( Klassikaal / In Company )

Cursus Product authenticiteit en voedselfraude ( Klassikaal / In Company )

 

Inleiding

Niet alleen BRC 7 bevat normeisen over preventie van voedselfraude. Ook versie 4, de nieuwste versie, van FSSC 22000 is uitgebreid met dergelijke vereisten. Achtergrond is natuurlijk de onrust bij retail en afnemers nadat een aantal grote voedselschandalen het nieuws hebben beheerst. Het paardenvleesschandaal is politiek aangegrepen om verdergaande maatregelen af te dwingen. Bedrijfsleven, overheid en certificerende instellingen maken zich klaar om voedselfraude het hoofd te bieden. Bent u gemotiveerd om fraude met voedingsmiddelen aan te pakken? Dan biedt deze workshop de oplossing. U krijgt kennis aangereikt voor het vertalen van de normeisen naar uw praktijk. Bovendien ontvangt u een praktische tool die u direct kunt inzetten.

 

Leerdoel

Leerdoel

De praktische workshop reikt handvatten aan voor het vertalen van de nieuwe normeisen naar uw praktijk.

Doelgroep

Doelgroep

De workshop Product authenticiteit en Voedselfraude is bedoeld voor de verantwoordelijken voor het implementeren van deze nieuwe eisen. De workshop is ontwikkeld voor leidinggevenden en medewerkers die vanuit hun rol verantwoordelijk zijn voor het implementeren van het voedselfraude deel in het kwaliteitszorgsysteem.

De training

De training

In het algemeen is er in zowel de levensmiddelenindustrie als ook in de politiek en wetenschap een toenemende aandacht voor voedselfraude. Het onderwerp zal tijdens onze trainingsdag in al zijn facetten worden belicht. In deze workshop geven we praktische kennis en handvatten voor het opzetten en uitvoeren van een risicoanalyse en het fraude beheersplan.

Ontvang een praktische tool die u direct kunt inzetten (13.00-16.00 uur).

Tarieven

Tarieven

 

Open inschrijving

 

Verschillende keren per jaar organiseren wij de training op basis van open inschrijving. Dit maakt het opleiden van individuele medewerkers financieel aantrekkelijk. Deelnemen kan voor € 295,00 exclusief btw. Het trainingsmateriaal en het deelnamecertificaat zijn bij deze kosten inbegrepen.

 

In-company

De training is ook zeer geschikt als in-company training. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel dat aansluit op uw praktijksituatie en de specifieke wensen van uw organisatie.

 

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016