Praktijkgerichte professionals

Kwaliteitsmanagement

Bij Précon zijn we ervan overtuigd dat kwaliteitsmanagement meer is dan compliant zijn aan kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving. Compliance is een middel, niet het doel op zich.

Kwaliteit is voldoen aan de wens van de klant in de breedste zin van het woord. Daarom moet kwaliteitsmanagment de verbinding leggen tussen klant en leverancier, én tussen werkvloer en MT.

Dus gaat het niet alleen over procedures, product en processen, maar ook over de houding van iedereen binnen de organisatie en ook over continu verbeteren.

Een goed kwaliteitssysteem werpt dan ook op verschillende niveaus in de organisatie zijn vruchten af.

Kwaliteit is daarmee steeds meer een integraal proces in organisaties. Hiermee samenhangend wordt het speelveld van de kwaliteitsmanager steeds ruimer.

Kennis en expertise van managementsystemen en auditnormen, voedselveiligheid, gevaren en risico-analyse, nationale en Europese wet- en regelgeving en gedragsbeïnvloeding is nodig.

Précon beschikt over een team professionals die op één of meerdere van deze terreinen praktijkervaring hebben.

Door het bundelen van deze expertises ontsluiten we brede kennis en ervaring, welke aansluit bij uw vraagstuk. Elke vraag is anders, elke oplossing is anders. Wij zien het als uitdaging om voor elke opdracht de juiste oplossingsvorm te kiezen.

Précon gelooft in praktijkgericht maatwerk, direct werkbaar, zodat u na afronding van de opdracht ook werkelijk onze toegevoegde waarde ervaart. Of het nu gaat om de implementatie van de nieuwste versie van IFS, BRC of FSSC 22000 of om aanpassing van uw handboek; we kijken wat u nodig heeft.

Volstaat een training, of is consultancy meer op zijn plaats? Helpt deze consultant u het best met de uitvoering of is coaching meer gewenst? Misschien is het passender dat wij de hele verantwoordelijkheid voor (een deel van) uw kwaliteitsdienst over nemen. Interim of misschien wel langdurig.

Een modern kwaliteitsmanagementsysteem kan niet zonder een softwaresysteem. Een systeem wat zaken aantoonbaar maakt, maar u ook helpt om lessen te leren. Quasydoc is zo’n voorbeeld van een kwaliteitsmanagementsysteem waar onze consultants goede ervaringen mee hebben. Précon helpt u graag met de inrichting en de implementatie.

Afhankelijk van de aard van de opdracht selecteren we een consultant. Deze beschikt over het juiste kennisniveau en de relevante expertise. Bovendien wordt de kwaliteit van het werk van deze consultant door ons bewaakt.

Dus ook op dit vlak ontzorgen we u. Net zo belangrijk: onze consultant wordt ook geselecteerd op persoonlijke eigenschappen. Deze moeten passen bij de opdracht en bij uw cultuur, want deze ’klik’ is mede bepalend voor de mate van succes in ons werk.

Afspraak maken

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op