Specificatiebeheer

Het opbouwen van een specificatie is een een complex proces. Er zijn meerdere partijen betrokken, waardoor een fout snel gemaakt is. Quasydoc helpt u effectief bij het procesmanagement rondom specificaties. Quasydoc biedt functionaliteiten waarbij u samen met uw leveranciers werkt aan het opstellen en actueel houden van de specificaties.

Quasydoc biedt de mogelijkheid uw leveranciers toegang te geven tot een afgesloten omgeving van het systeem. De grondstofleveranciers kunnen hier zelf alle informatie met betrekking tot de grondstof invoeren. De laatste goedkeuring ligt bij u. Hierdoor bent u in control en houdt u de vinger aan de pols.

Nadat een receptuur is aangemaakt, rekent Quasydoc automatisch de eindproductspecificatie uit aan de hand van de grondstofspecificaties en receptuur. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele proceskenmerken, zoals gewichts- en vochtverlies. Op basis van de eindproductspecificatie wordt direct een etiket opgemaakt en geprint via bijvoorbeeld Nicelabel.

De specificaties zijn op te maken in de gewenste structuur. Hierbij kunnen meerdere templates worden aangemaakt, bijvoorbeeld voor een onderscheidende specificatie per merk of klant.

Terug