Precon Food Management BV

Allergenen – hoe de controle behouden?

woensdag, 13 juni 2018

Een grote retailer is in 2017 gestart met het verplicht stellen van een SimplyOK certificering voor zijn Private Label producenten. De Précon consultants helpen U hier graag bij.

 

Précon praat u bij over alle aanstaande normwijzigingen

vrijdag, 01 juni 2018

Het komend half jaar wordt een drukke periode met een drietal gewijzigde normen in het verschiet.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwde ISO 22000 norm (en indirect dus ook aan de FSSC 22000 standaard).  ...

Tussenevaluatie RIVM op verlaging zout- en suikergehalte

woensdag, 30 mei 2018

Binnen de voedselmiddelenindustrie wordt gestreefd naar een verlaging van het zout en suiker in levensmiddelen. De overheid heeft in 2014 samen met het bedrijfsleven een Akkoord Verbetering Productsamenstelling (AVP) opgesteld met als doel het voedselmiddelenaanbod gezonder te maken.

Précon is conducting a research on the functioning of the HACCP system

vrijdag, 06 april 2018

Précon Food Management has the mission to improve the understanding of the HACCP system. Based on this mission Paul and Victor are conducting a research to explore the different interpretations of definitions within HACCP. 

Voedselverspilling - De levensmiddelenindustrie aan zet?

vrijdag, 23 maart 2018

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en duurzaamheid… we kunnen er niet meer omheen! Précon vindt het belangrijk haar bijdrage te leveren aan de beperking van negatieve impact en te streven naar positieve effecten op milieu en maatschappij in de breedste zin van het woord. 

Kunststof-verordening 10/2011

woensdag, 21 februari 2018

Dit jaar is de kunststof-verordening 10/2011 al twee keer aangepast; jongstleden januari is via commissie verordening 2018/79 de lijst met toegelaten stoffen uitgebreid en vorige week is met verordening 2018/213 de specifieke migratielimiet (SML) verlaagd voor Bisphenol A (BPA).

Contactformulier

Contact

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016