Precon Food Management BV
  • Start
  • Nieuws
  • Voedselverspilling - De levensmiddelenindustrie aan zet?

Précon is conducting a research on the functioning of the HACCP system

vrijdag, 06 april 2018

Précon Food Management has the mission to improve the understanding of the HACCP system. Based on this mission Paul and Victor are conducting a research to explore the different interpretations of definitions within HACCP. 

Voedselverspilling - De levensmiddelenindustrie aan zet?

vrijdag, 23 maart 2018

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en duurzaamheid… we kunnen er niet meer omheen! Précon vindt het belangrijk haar bijdrage te leveren aan de beperking van negatieve impact en te streven naar positieve effecten op milieu en maatschappij in de breedste zin van het woord. 

Kunststof-verordening 10/2011

woensdag, 21 februari 2018

Dit jaar is de kunststof-verordening 10/2011 al twee keer aangepast; jongstleden januari is via commissie verordening 2018/79 de lijst met toegelaten stoffen uitgebreid en vorige week is met verordening 2018/213 de specifieke migratielimiet (SML) verlaagd voor Bisphenol A (BPA).

Registratie van kwaliteitsgegevens: noodzakelijk kwaad of onmisbaar?

vrijdag, 15 december 2017

Op 12 december vulde de zaal van het Fletcher hotel Nieuwegein zich met kwaliteitsmedewerkers van verschillende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens de themabijeenkomst ‘Registratie van kwaliteitsgegevens: noodzakelijk kwaad of onmisbaar?’ kwam naar voren dat kwaliteitsbeheer efficiënter kan: er is ...

Précon Quality Services

maandag, 11 december 2017

Précon verbreedt dienstverlening!

Per januari 2018 wordt ons Précon team uitgebreid met 14 gepassioneerde, kundige professionals. Tot december vormden zij het Shared Service Center Kwaliteit van Blokker holding.

Deze afdeling was...

Nieuwe e-learning voor onderhoudstechnici

donderdag, 23 november 2017

Hij is er! Onze nieuwe training voor onderhoudstechnici. In een sprankelend nieuw jasje en met up-to-date inhoud. In deze training leert de onderhoudstechnicus aan de hand van herkenbare praktijksituaties hoe hij voedselveilig werkt.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016