Precon Food Management BV

Précon Quality Services

maandag, 11 december 2017

Meet The Blokkers Site

Précon verbreedt dienstverlening!

Per januari 2018 wordt ons Précon team uitgebreid met 14 gepassioneerde, kundige professionals. Tot december vormden zij het Shared Service Center Kwaliteit van Blokker holding.

Deze afdeling was gericht op het ondersteunen van alle formules van Blokker holding. Met deze uitbreiding beschikt Précon over een ingewerkt team van experts dat jarenlange ervaring heeft in breed scala van consumentenproducten. Zo bestaat het team onder meer uit experts in elektra, chemie, speelgoed, voedselcontactmaterialen en meubels.

De nieuwe dienstverlening, die zich richt op non-food producten, start per 1 januari als Précon Quality Services. De activiteit van Précon Quality Services is het ontzorgen van bedrijven op het gebied van productveiligheid, product performance en kwaliteitsborging.

Naast ons team hebben wij ook onze klantenkring kunnen uitbreiden met de formules van Blokker Holding: Blokker, Big Bazar, Xenos en Trend Center. Ook Intertoys, dat geen onderdeel meer is van Blokker holding, is klant van Précon Quality Services geworden.

We zijn blij met onze nieuwe collega’s en onze nieuwe klanten!

Voor verdere informatie: zie nieuws op precon-food.nl en vanaf eind februari op onze website preconqualityservices.nl.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016