Precon Food Management BV

NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen

Beginnend op 13 november 2018

Bij Regulierenring 16A, 3981 LB Bunnik

info@precon-food.nl

030-6566010

http://www.precon-food.nl

 • NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen (klassikaal)

  NL wetgeving voor voedselcontactmaterialen

  Waar de andere training Voedselcontactmaterialen vooral gericht is op de Europese wetgeving, met als rode draad de wetgeving voor kunststoffen, is deze training voornamelijk gericht op de Nederlandse wetgeving voor materiaal wat met levensmiddelen in aanraking komt. Voor ander contactmateriaal dan kunststof, zoals papier, karton, staal en glas ontbreekt namelijk Europese regelgeving. Voor deze materialen zijn we dus aangewezen op nationale wetgeving. Daarnaast is in Nederland momenteel veel aandacht voor MOSH/MOAH. In deze training worden praktische handvatten aangereikt en zijn de deelnemers in staat te voldoen aan de Nederlandse voedselcontactmaterialenwetgeving en kunnen ze praktisch omgaan met de MOSH/MOAH problematiek. De training is bedoeld voor iedereen die actief betrokken is bij compliance, risicoanalyse en/of inkoop van voedselcontactmaterialen.

  Inleiding

  Tijdens deze dag zal de Nederlandse wetgeving behandeld worden die geldt voor de niet-Europees gereguleerde contactmaterialen, zoals glas, staal papier en karton. Materiaal wat gebruikt wordt voor verpakking, transport of productie van levensmiddelen.

  Rondom MOSH/MOAH heerst veel onduidelijkheid. In deze training leren we je hoe een bedrijf, ondanks al deze onduidelijkheden, compliant kan zijn aan de wensen vanuit retailorganisaties. Een praktische tool zal worden aangereikt.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016