Precon Food Management BV

Kennismiddag nieuwste inzichten over HACCP gevarenanalyse (Zwolle)

Beginnend op 6 september 2018

Bij Dellenweg 115, 8161 PW Epe

info@precon-food.nl

030-6566010

 • Kennismiddag nieuwste inzichten over HACCP gevarenanalye

  ISO 22000 kwam in juni 2018 met een nieuwe norm uit. Ook wanneer u niet gecertificeerd bent voor deze norm kunt u profiteren van de innovatieve wijzigingen op het gebied van gevarenanalyse in deze norm.

  Paul Besseling is consultant bij Précon en lid van de Nederlandse normcommissie ISO 22000 van het NEN. Paul vertegenwoordigt het NEN in de internationale werkgroep die heeft gewerkt aan de revisie van ISO 22000. Mede dankzij dit lidmaatschap heeft Précon kennis van de laatste ontwikkelingen en achtergronden in deze norm. In november 2017 is Paul aangesteld als vertegenwoordiger van ISO in de bijeenkomsten van de Codex Commissie of food Hygiene. In deze commissie wordt gewerkt aan een revisie van de General Principles of Food Hygiene.

  De gevarenanalyse volgens HACCP en met name de benadering van OPRPs en CCPs is in de nieuwe standaard verder doorontwikkeld. De benadering van HACCP in ISO 22000 wordt inmiddels ondersteund door de Europese Commissie. Daarnaast is er belangstelling vanuit de Codex Alimentarius en andere standaarden zoals BRC en GMP+. IFS kent naast CCPs ook CPs en verwijst daarbij naar ISO 22000.

  Doelgroep

  De kennismiddag is interessant voor QA-managers, HACCP-team-leiders of managers van bedrijven ook wanneer uw bedrijf niet volgens de ISO 22000 standaard werkt.

  Programma

  Het middagprogramma start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De middag gaat over nieuwe inzichten in het analyseren en beheersen van gevaren, met name als het gaat om CCPs en OPRPs. Ook hier laten we zien hoe de norm van toepassing is op de praktijk van de bedrijven. De middag is interessant voor een ieder die verantwoordelijk is voor HACCP. Dus ook als uw bedrijf niet is gecertificeerd volgens ISO 22000/ FSSC 22000.

  Tarieven

  Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij een van onze kennismiddagen. Deelnemen kan voor € 295,- exclusief btw. Het trainingsmateriaal is bij deze kosten inbegrepen.

Contactformulier

Uw naam is een verplicht veld.
Uw E-mailadres is een verplicht veld.
Uw telefoonnummer is een verplicht veld.
Uw bericht is een verplicht veld.
Hier kun je onze privacyverklaring lezen.

Précon Food Management B.V.
Postbus 26, 3980 CA Bunnik

Copyright © 2016