Uw partner voor

Voedselveiligheid

Goede hygiëne en voedselveiligheid vormen de basis voor de kwaliteit van uw producten. Lekkere en verantwoorde producten zijn belangrijk, maar voedselveiligheid is een must.

Als onderdeel van de voedingsmiddelenketen heeft uw onderneming daarmee een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid.

U zorgt er namelijk elke dag opnieuw weer voor dat consumenten worden voorzien van verantwoorde, lekkere en veilige producten. Uw klanten vertrouwen daarop, dat mag u niet beschamen!

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point system)

De professionals van Précon hebben de juiste kennis en ervaring voor het toepassen van HACCP. Wij ondersteunen u bij de beheersing van grondstoffen en leveranciers en nemen stap voor stap de productieprocessen door.

Wij vinden samen met uw medewerkers het antwoord op de vraag welke maatregelen moeten worden genomen om een veilig product op de markt te brengen.

Onze consultants helpen u met het bedenken en het invoeren van beheersmaatregelen en de bijbehorende bewaking. Met als resultaat een hygiënisch proces en een voedselveilig product.

Voedselveiligheid in de praktijk

Hoe borgen we hygiëne en voedselveiligheid dan in de praktijk? Het begint allemaal met de mensen op de werkvloer. Précon heeft gedegen expertise in het trainen van medewerkers in voedselveiligheid. Of het nu gaat om operators of om hun leidinggevenden, wij staan voor u klaar!

Daarnaast zijn wij uw partner in het uitvoeren van interne audits en hygiëne-inspecties. Wij zijn bekend met de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving en in certificering. Zo blijven hygiëne en voedselveiligheid op het hoogste niveau!

Interim kwaliteitsmedewerker

Heeft u behoefte aan capaciteit op uw kwaliteitsafdeling, dan biedt een interim kwaliteitsmedewerker van Précon de oplossing. Onze consultants zijn zowel parttime als fulltime inzetbaar.

Met Précon bent u verzekerd van een professional met aantoonbare ervaring bij uiteenlopende bedrijven in de voedingsmiddelenketen.

Onze interim consultants kunnen worden ingezet voor de alle verschillende werkzaamheden op een kwaliteitsafdeling.

Het kan hierbij gaan om het beheer van specificaties, het schrijven van procedures en instructies, het doen uitvoeren van interne audits, de voorbereiding van een managementreview en het begeleiden van externe audits of inspecties.

Afspraak maken

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op